Flashback to Helsinki

Flashback to Helsinki

Terug in België en tijd voor een kleine terugblik naar het hele Helsinki avontuur. Hoe was het? Wil ik ooit nog terug? Heeft dit mijn zin in Erasmus vergroot of nu net verkleint?

rpeSrEFHS+G3CmLxHyT4Vg.jpg

Wel, wat Erasmus betreft. JAA!! Ik zou zo graag mijn stage in het buiteland doen. Barcelona, Parijs of Engeland? Ik zie het helemaal zitten. Spijtig genoeg staat mijn leven thuis ook niet stil en hebben mijn lieve viervoeters mij hier meer dan nodig. Ik kan mijn paarden geen half jaar op stal zetten dus is Erasmus voor mij wel uitgesloten. Pff, bye bye sunny study days at the sea. Ik blijf rustig in het grijze België en beëindig mijn studie hopelijk op een aangename stageplaats.

Zou ik wel de kans krijgen om op Erasmus te gaan of een buitenlandse stage staat Haaga Helia toch niet in mijn top 3. Het was een aangename school met vriendelijke mensen maar aan hun eetgewoonten zou ik nooit kunnen wennen. Plus zou ik door het grijze weer van Helsinki lichtjes depressief worden. Een weekje oke, maar geen 4 maanden.

Ik ben zo dankbaar dat ik van Thomas More de kans kreeg om naar Helsinki te gaan. Het is een land dat ik anders nooit zelf zou hebben bezocht. Het eerste moment toen ik hoorde dat Helsinki een keuze was bij het vak Internationaal Project was ik meteen verkocht. We zijn goed begeleid in de stad door Mevrouw De Wit en Mevrouw Van Goethem. We kregen elke avond info over de dag erop en ze zorgden ervoor dat alles in orde was.

Ik hoop enorm dat ik volgend semester weer de kans krijg om aan Internationaal Project mee te mogen doen. Het was een unieke ervaring en toch wel leuker dan elke week lessen te moeten volgen op school. Het grootste pluspunt aan dit vak is zeker hoeveel nieuwe mensen je leert kennen. Daarnaast leer je er ook zelfstandiger door zijn, je leert werken met nieuwe tools en leert een nieuwe cultuur kennen.

Kort samengevat: we zijn door Helsinki heen gevlogen met ups en downs maar het was een week om nooit te vergeten.

Dussss, we zijn aangekomen bij de laatste Helsinki-post. Hope you enjoyed my adventure and more will come soon, ciaooo

o32RDRizQkOFPw9ehQoHUA.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s